Euro2deal scherp geprijsd

Kortingen tot wel 80%

Euro2deal altijd track en trace

Track & Trace bij elke bestelling

14 dagen bedenktijd

Euro2deal verzending
euro2deal timer

U heeft nog maar:

Neem contact op

* Verplichte velden

Wij staan voor u klaar

Heeft u een vraag en/of opmerking, neem gerust contact met ons op via dit formulier. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Wij werken bij Euro2Deal constant aan productverbetering en verbetering van onze dienstverlening, schroom niet uw gedachten te delen met ons.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een klacht heeft over onze dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Wij vragen u vriendelijk uw klacht via dit formulier aan ons door te geven, onze medewerkers van de afdeling klantenservice zullen uw bericht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Wij zullen uw klacht uiterlijk binnen 2 werkdagen na ontvangst beantwoorden.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Euro2Deal bij is aangesloten.  Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Dank u wel alvast voor uw begrip en tijd.

U kunt bij ons betalen met: